Om de week luchtig te beginnen

Op vrijdag ga ik wel eens wat drinken of eten met vrienden en het is niet mijn gewoonte om dan ’s avonds laat die laatste aflevering nog te bekijken. Dat doe ik rustig de volgende dag. Vorige week was een uitzondering. Ik kreeg toen een verontrustend bericht van een andere kijker. Lucas was dood en het ging er vrij hevig aan toe op de facebook-pagina van Thuis. Ik heb meteen de tv aangezet en mijn iPad erbij genomen. En misschien had ik dat laatste beter niet gedaan. Wat vind ik van de aflevering van vrijdag? Niets, helemaal niets. Alleen dat het allemaal wat minder mag. Om andere redenen dan diegene die ik gelezen heb.
Hoe dan ook: het wordt een zware week. Samen komen we erdoor.

Om luchtig te beginnen: deze is voor Bruno die dacht dat ik gewoon een papegaai in Waldeks handen had geplakt.

papegaai2.jpg

Vanavond eten we selder!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s